In lupta cu celulita ai incercat
tot felul de tratamente si creme
fara nici un rezultat?

Ai incercat vacuum?

Ai incercat radiofrecventa?

Ai incercat ultrasunetele?

Dar toate cele 3 in acelasi timp? Suntem convinsi ca NU, deoarece singurul aparat din tara care combina toate cele 3 tenhologii intr-o singura sedinta, BodySculptor, se afla NUMAI in Clinica Prestige Medical!

Poti testa eficienta aparatului BodySculptor optand pentru prima sedinta la numai 70lei in loc de 220lei!

Lasa-te pe mana expertilor in estetica faciala si corporala, intr-un mediu sigur si primitor, doar in Clinica Prestige Medical!

Inscrie-te acum

Pentru ce este recomandat Body Sculptor:

  • Ingrijirea corpului
  • Remodelare corporala
  • Pierdere in centimetri
  • Ingrijirea pielii
  • Ingrijirea fetei

Aparatul Body Sculptor are la baza 3 tehnologii diferite: Vacuum (incluzand role de masaj), Radiofrecventa si Ultrasunetele.

Combinate de catre terapeut in functie de nevoile tale, efectul de remodelare corporala este sigur si imediat.

                                                                

Masajul cu vacuum este unul dintre cele mai studiate si utilizate tratamente anticelulitice la ora actuala.

Eficient in rezolvarea problemelor estetice cat si in restabilirea bunei circulatii a sangelui, tratamentul cu vacuum ajuta la eliminarea celulitei, pierderea in centimetri si tonifierea pielii.

Aparatul pentru acest tip de masaj este, mai exact, un dispozitiv sub forma de ventuza ce are rolul de stimulare a straturilor de grasime celulitica, dizolvand nodulii celulitici pe parcursul tratamentului. Rolele de masaj ajuta la stimularea circulatiei sangvine, la topirea si dizolvarea straturilor de grasime cat si la tonifierea eficienta si rapida a pielii. Folosit impreuna cu uleiul drenant, se eficientizeaza eliminarea toxinelor din organism si pierderea rapida a centimetrilor in plus.

Radiofrecventa folosita impreuna cu masajul cu vacuum sau separat, in functie de indicatiile terapeutului, ajuta la incalzirea tesutului subcutanat pana la temperaturi de 40-45 grade Celsius. Aceasta incalzire a tesutului duce la denaturarea colagenului si a contractiei lui imediate, astfel incat se realizeaza spargerea si golirea de continut a adipocitelor si a celulelor grase. Radiofrecventa reduce laxitatea cutanata si confera un efect de lifting.

Aparatul Body Sculptor utilizeaza frecvente inalte imposibil de auzit de catre urechea umana, dar care se pot simti datorita caldurii generate la nivelul pielii. Ultrasunetele au capacitatea de a stimula functiile celulelor si de a intari capacitatea tesuturilor, avand efect de incalzire si topire a celulelor grase. Cremele antivergeturi, de fermitate sau de hidratare vor patrunde de cateva ori mai rapid si mai profund datorita vibratiilor celulare cauzate de ultrasunete.

Sedintele de remodelare corporala dureaza in medie 45 de minute, in functie de zona tratata si de indicatiile terapeutului.

Numarul de sedinte necesare remodelarii corporale poate varia in functie de gradul de celulita sau tesut adipos , zona tratata, etc. In timpul tratamentului se recomanda ca sedintele sa fie dispuse la intervale regulate, nu mai mult de 3 sedinte/saptamana si nu mai putin de 1 sedinta/saptamana.

Call Now Button