Remodelare Corporala cu Radiofrecventa, Ultrasunete si Vacuum

Aparatul Body Sculptor are la baza 3 tehnologii diferite: masajul cu Vacuum, Radiofrecventa si Ultrasunetele. Combinate de catre terapeut in functie de nevoile tale, efectul de remodelare corporala este sigur si imediat cu rezultate exceptionale pentru:

  • Ingrijirea corpului
  • Remodelare corporala
  • Pierdere in centimetri
  • Ingrijirea pielii
  • Ingrijirea fetei
Masajul cu vacuum este unul dintre cele mai studiate si utilizate tratamente anticelulitice la ora actuala. Eficient in rezolvarea problemelor estetice cat si in restabilirea bunei circulatii a sangelui, tratamentul cu vacuum ajuta la eliminarea celulitei, pierderea in centimetri si tonifierea pielii.

Aparatul pentru acest tip de masaj este, mai exact, un dispozitiv sub forma de ventuza ce are rolul de stimulare a straturilor de grasime celulitica, dizolvand nodulii celulitici pe parcursul tratamentului. Rolele de masaj ajuta la stimularea circulatiei sangvine, la topirea si dizolvarea straturilor de grasime cat si la tonifierea eficienta si rapida a pielii. Folosit impreuna cu uleiul drenant, se eficientizeaza eliminarea toxinelor din organism si pierderea rapida a centimetrilor in plus.

Radiofrecvanta folosita impreuna cu masajul cu vacuum sau separat, in functie de indicatiile terapeutului, ajuta la incalzirea tesutului subcutanat pana la temperaturi de 40-45 grade Celsius. Aceasta incalzire a tesutului duce la denaturarea colagenului si a contractiei lui imediate, astfel incat se realizeaza spargerea si golirea de continut a adipocitelor si a celulelor grase. Radiofrecventa reduce laxitatea cutanata si confera un efect de lifting.
Aparatul Body Sculptor utilizeaza frecvente inalte imposibil de auzi de catre urechea umana, dar care se pot simtii datorita caldurii generate la nivelul pielii. Ultrasunetele au capacitatea de a stimula functiile celulelor si de a intari capacitatea tesuturilor, avand efect de incalzire si topire a celulelor grase. Cremele antivergeturi, de fermitate sau de hidratare vor patrunde de cateva ori mai rapid si mai profund datorita vibratiilor celulare cauzate de ultrasunete.

Sedintele de remodelare corporala dureaza in medie 45 de minute, in functie de zona tratata si de indicatiile terapeutului.

Call Now Button