Lifting facial fara operatie (cu fire bioresorbabile Lead Fine Lift)

Dupa varsta de 20 de ani, trecerea anilor isi pune amprenta asupra corpului nostru, in mod special asupra chipului nostru. Dupa aceasta varsta, pielea isi pierde din elasticitate si fermitate datorita scaderii nivelului de colagen si a reducerii capacitatii pielii de a retine apa.

Partea pozitiva este ca avem solutia pentru „tinerete fara batranete”.  Daca iti doresti un chip si in corp mai tanar cu 10 ani, fara durere post-operatorie, fara cicatrici si fara interventii chirurgicale, iti propunem liftingul cu ajutorul firelor bioresorbabile (denumit generic, liftingul de weekend).

Cand e momentul pentru un lifting cu fire?

 • Cand sprancenele coboara intr-un mod inestectic deasupra ochilor;
 • Cand avem cearcane proeminente;
 • Cand apar pliuri la nivelul gatului si zona maxilarului este imbatranita;
 • Cand obrajii nostri sunt lasati si lipsiti de fermitate;
 • Cand se doreste reintinerirea decolteului ( atenuarea ridurilor verticale din zona decolteului)
 • Cand exista in exces de piele in zona abdomenului sau a bratelor
 • Cand se doreste liftarea feselor sau a zonei din interiorul coapselor

Care sunt avantajele liftingului cu fire bioresorbabile?

 • Nu necesita internare;
 • Nu se fac incizii sau excizii de piele, ca urmare nu raman cicatrici;
 • Nu exista timp de recuperare, pacientul isi poate relua imediat activitatea;
 • Nu exista riscul unor complicatii. Singurul „efect advers” este faptul ca  anumite zone/puncte

Firele PDO reprezinta o metoda estetica de ultima generatie, folosita in scopul de a ridica si consolida tesuturile atonice rezultate in urma fluctuatiilor de greutate si a procesului de imbatranire. Aceasta metoda implica inserarea de fire sterile bio-absorbabile in tesuturile care necesita sustinere, fire ce se resorb in organism in proportie de 100%.

Firele se insereaza sub forma unei plase de sustinere a zonei de tratament. Odata inserate, organismul stimuleaza productia de fibroblaste pentru topirea firelor, ceea ce genereaza secretia fibrelor de elastina si colagen, conferind un efect regenerator asupra tesutului. Folosirea firelor de suspensie resorbabile pentru a ridica, sau repozitiona anumite portiuni din zona faciala sau cervicala este o practica noua si moderna de rejuvenare, care realizeaza o ridicare imediata a portiunilor de fata lasate, precum excesul de piele din zona barbiei, ridurile ochilor, comisurile buzelor. Aceste fire sunt resorbabile in timp, ele stimuland producerea de colagen local, ajutand astfel la cresterea tonusului pielii in zona respectiva, si astfel pielea devine mai ferma si mai intinsa.
Firele folosite au diferite grosimi, lungimi si forme, si este bine sa se asocieze intre ele in functie de necesitatea fiecarui pacient si de decizia medicului curant. Firele PDO se pot utiliza si pentru alte zone ale corpului care necesita sustinere, precum: gat, decolteu, fese, abdomen sau brate. Procedura se realizeaza cu anestezie locala, iar pacienta poate pleca acasa imediat dupa interventie.

 

Inscrie-te acum

In ce consta liftingul cu fire bioresorbabile Lead Fine Lift?

Firele Lead Fine Lift  sunt foarte rezistente, biocompatibile si sunt special concepute pentru ridicarea si repozitionarea tesuturilor.

Firele  sunt introduse sub tesutul facial cu un ac foarte fin, sub forma unei plase ce va sustine tesutul atonic. Firele sunt apoi asezate printr-un masaj special efectuat de medic, ducand la ridicarea pielii si a tesuturilor de sub piele, creand astfel efectul de lifting al tesutului.

Interventia dureaza 30 minute, iar pacientul isi poate relua imediat activitatea.

Cine efectueaza procedura de Lifting cu fire bioresorbabile Lead Fine Lift?

Dr Ovidiu Fiti,  unul dintre cei mai buni specialisti in interventii minim invazive de lifting, intinerire si corectare a imperfectiunilor pielii, avand pana in prezent peste 500 de proceduri de lifting cu fire bioresorbabile efectuate

Trainer AMAA (Asociatia de Medicina Anti-Aging) pentru Lifting cu fire bioresorbabile, restructurare faciala si tehnici de injectare fillere(botox, acid hyaluronic), mezoterapie si PRP

Prestige Private Aesthetics

Ghetarilor 17, Sector 1, Bucuresti


Program

Luni-Vineri: 10:00 – 20:00

telefon: 0742.272.800

email: contact@onprestige.com

Call Now Button